logoSzép Kártya Elfogadóhely

szepkartya

Erzsébet Utalvány Elfogadóhely

erzsebetutalvany

2018. február 25. vasárnap
Géza, Alexander
A Nap kel 06:36-kor,
nyugszik 17:30-kor.

Holnap
Edina, Szvetlána
napja lesz.

Bemutatkozás

 
 

A Pihenj Meg! Konferencia Vendégház a 41. sz. főútvonal közelében Oroson fekszik, Nyíregyháza egyik legszebb külterületi, csendes részén. Elhelyezkedése ideális az átutazók számára is, mivel a 41-es főútvonaltól 500 méterre, a 4-es főútvonaltól 2 km-re, az M3-as autópálya Nyíregyháza-Keleti lehajtójától 8 km-re helyezkedik el vendégházunk.

 

A hely remek kiindulási pontot kínál Nyíregyháza, Sóstófürdő és a megye nevezetességeihez. A természetet kedvelők kedvükre válogathatnak a Tisza, a víztározók és horgásztavak között. A több mint 313 m2-es modern ingatlan 2015-ben épült, 4 szobával összesen 16 főnek tud nyugodt pihenést biztosítani mindamellett, hogy a több mint 108 m2-es csodálatos konferenciaterem a nagyobb rendezvények megszervezésére is páratlan lehetőséget nyújt.

 

Az akadálymentes épületben nem csak a mozgáskorlátozott, de a csetlő-botló gyermekekkel érkező vendégeink is kedvüket lelhetik.

 

Minden szobában 1 db két személyes franciaágy és 2 db 1 személyes ágy található saját fürdőszobával és WC-vel. Az étkezések a modern, felszerelt konyhánkban kényelmesen megoldhatóak és bármilyen étkezést rendeléssel biztosítani tudunk. A zárt, zöld kerti környezetben a kültéri főzéseket és sütögetéseket ajánljuk, melyhez saját mobil kemencénk használatát vendégeink számára térítésmentesen biztosítjuk.

 

A Vendégház ideális nagy családosok részére, továbbá rendezvényszervezésre, vagy hangulatos lakodalom megtartására. Konferenciaterem térítési díj ellenében, előzetes kérésre használható. A vendégház saját, zárt parkolóhelyet biztosít Vendégeinek.  A Vendégház aktív szórakozásra vágyó vendégei részére kerékpár használatot biztosítunk, ill. a közeli Erdélyi Majorban horgászatra és lovaglásra van lehetőség.

 

Helyszínen térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások:
- Kerékpár bérlés
- Kiránduláshoz személyszállítást biztosítunk 7 és 9 fős saját kisbuszainkkal! (ár: igények szerint, előre egyeztetve)
- Szauna használat


 

 

Copyright © 2015.